Carti tineri

Rugăciuni în culori - Carte de colorat cu versete pentru fete și femei

35 de pagini de colorat detaliate special create pentru fete și femei, fiecare având un verset biblic ales pentru a însoți rugăciunile din timpul personal cu Domnul sau în alte împrejurări. Această carte de colorat unică este o celebrare a feminității, a credinței și a frumuseții din diverse culturi și locuri din întreaga lume.

Înalță-ți călătoria spirituală cu versete alese cu grijă din Psalmi și alte scrieri biblice. Începe-ți ziua în rugăciune, găsind alinare și putere în cuvintele divine care însoțesc fiecare ilustrație. Aceste versete servesc drept sursă de inspirație și îndrumare.

Sugestii de folosire a acestei cărți: 

  • Descarcă și printează această carte pentru o adolescentă, o tânără sau o femeie pe care vrei să o binecuvântezi. Îndeamnă-le să îmbine activitatea creativă de colorat cu rugăciunea, scrierea gândurilor într-un jurnal, citirea bibliei. 
  • Poți folosi materialul la lecții biblice, grup de studiu, tabere sau alte activități creștine creative. Promovează cunoașterea și memorarea Scripturii dar și folosirea versetelor în timpul personal de rugăcine. După colorare paginile pot fi puse pe perete în camera lor, chiar pictate cu acuarele și înrămate și le pot fi un timp îndelungat încurajare și alinare. 
  • Coloratul este o activitate terapeutică care promovează relaxarea și reduce stresul. Folosește această carte de colorat ca un instrument pentru a te destinde, a-ți elibera mintea și a găsi pace în combinația liniștitoare dintre artă și scriptură. Persoanele care trec prin multe probleme, pierderi, depresie sau alte afecțiuni pot să fie ajutate să-și găsească liniștea, speranța și puterea de a se ruga din nou. 
  • Dezvoltă-ți latura artistică și exprimă-ți creativitatea prin colorarea unei pagini oricând ai puuțin timp liber. Fiecare pagină oferă oportunitatea unică de a explora diferite palete de culori, tehnici și stiluri.  

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 de ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita și descarca materialele instant.

ATENȚIE!!! nu aveți nevoie neaparat de cont Paypal, doar selectați Donate with Debit or Credit Card și introduceți datele oricărui card. Imediat după plată se deschide materialul cumpărat. Nu-l închideți înainte să-l descărcați de la săgeata de sus din dreapta.

Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare sau de plată.  

Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

Nu rata această oportunitate unică de a îmbina credința și arta și pornește într-o călătorie plină de inspirație, relaxare și conexiune spirituală.

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.