Contactează-ne aici

Domenii de continut

 

Continutul si elementele de grafica ale site-ului romediacrestin.info, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale atc) apartin romediacrestin.info si partenerilor sai si reprezinta Continutul romediacrestin.info.

 

In completare, site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin articole, comentarii, fotografii etc). Echipa romediacrestin.info selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Colaboratorii si membri inregistrati ai site-ului romediacrestin.info sunt de acord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizarea, adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site-ul romediacrestin.info. Site-ul romediacrestin.info nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

 

Utilizarea continutului

 

Continutul romediacrestin.info, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al romediacrestin.info. Acordul scris se cere pentru:

 

  • reproducerea sau stocarea Continutului romediacrestin.info, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului romediacrestin.info, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea romediacrestin.info.

  • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al romediacrestin.info asupra Continutului site-ului romediacrestin.info.

In oricare dintre cazurile contrare, romediacrestin.info isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copywrightului.

 

Orice utilizare a continutului romediacrestin.info, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului romediacrestin.info in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris.

 

 

 

Reguli de transmitere si utilizare a continutului membrilor inregistrati

 

Romediacrestin.info este o comunitate unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii facilitati, prin care pot intearctiona adaugand continut propriu. La trimiterea unui astfel de continut, indiferent de tipul acestuia – text, imagini, fisiere video/audio – trebuie avute in vedere urmatoarele limitari:

 

  • nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

  • nu puteti publica, face referire sau retransmite mesaje al caror continut reprezinta publicitate mascata la orice servicii si produse

  • nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului romediacrestin.info si nici nu puteti restrictiona accesul altor membri la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul romediacrestin.info

  • nu puteti publica sau trasmite sub nici o forma mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod care ar putea prejudicia buna functionare a site-ului romediacrestin.info

  • Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi romediacrestin.info in cazul producerii vreunui prejudiciu.

 

Serviciile interactive, de tip chat, comentarii, forum, dar si orice alta forma de comunicare intre membrii site-ului, sunt proprietatea celor care le publica, iar romediacrestin.info nu poate si nu garanteaza sub nici o forma calitatea, acuratetea si integritatea continutului transmis prin intermediul acestor forme de comunicare.

 

Limitarea raspunderii

 

Romediacrestin.info nu poate garanta implicit sau expres, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de membri inregistrati. romediacrestin.info nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe romediacrestin.info. De asemenea, romediacrestin.info nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, romediacrestin.info nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul romediacrestin.info pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

 

Pentru caz de forta majora, romediacrestin.info impreuna cu colaboratorii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic de la romediacrestin.info, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele romediacrestin.info, erorile de operare, greva, etc.

Romediacrestin.info isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, acesti Termeni de Utilizare, fara un aviz prealabil. Este recomandat sa reveniti in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa puteti afla in timp util de orice modificare adusa termenilor de Utilizare.

 

Am creat această pagina web pentru parinti, copii, invatatori, persoane care lucreaza cu copii, tineri, biserici.

Este o colectie originala de materiale crestine, respectand adevarurile biblice si nu neaparat parerile unui cult anume. 

Puteti folosi aceste resurse in interes personal si nu comercial. 

Dana K.

Sunt din Galați, membră a Bisericii Crestine Emanuel. Am ajuns in India prima data intr-o scurta calatorie misionara in 1998. Am vazut o lume a contrastelor cu saraci-bogati, mizerie-frumusete, modern-arhaic dar pe langa toate acestea milioane de oameni fara Dumnezeu. Majoritatea indienilor sunt hindusi si se inchina la mii de zei. Mai exista si comunitati mari de musulmani, budisti, sikisti etc. Sub 2% sunt crestini si exista zone mari si grupuri etnice care nu au auzit niciodata despre Dumenzeul nostru, sunt neatinsi de Evanghelie. 

In urma cu 10 ani m-am mutat acolo intre ei, lucrand pentru Domnul in mijlocul copiilor, saracilor si celor fara Dumnezeu. Cei mici sunt mult mai deschisi si receptivi la Vestea buna pentru ca nu sunt asa de indoctrinati ca parintii lor. Ei sunt cei care duc de multe ori Evanghelia si in familiile lor. In urma cu sase ani am inceput un program de sponsorizare a copiilor saraci sau cu SIDA. Le daruim lunar alimente, rechizite, medicamente, produse de igiena. Pe langa asta desfasuram saptamanal un club biblic pentru ei si Evanghelizari lunare pentru intreaga lor familie. Multi l-au acceptat pe Isus. 

Am slujit pe termen scurt și în alte locații, pe 4 continente ale lumii: România, Nepal, Uganda, Africa de Sud, Republica Moldova, Turcia, Ukraina, Tailanda, Tonga, Italia, Danemarka.

Cumparand un material de pe acest site, contribui la acest program cu copiii din India. 

In imaginile de mai jos puteti vedea aspecte din ceea ce este India si in al doilea video programele oferite de noi. 

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.