Programe si soft

Screenshot Image

Cuvinte Biblice este un joc intuitiv prin care puteti invatat versete din Biblie intr-un mod interactiv gasind cuvantul lipsa din fiecare verset. 
Cuvinte Biblice contine 1000 de versete unice din Biblie si sunt impartite in pe categorii de cuvinte in functie de numarul literelor din cuvantul lipsa.

Cover artAplicatia se numeste  Bible puzzles for toddlers si se poate descarca pe telefon sau pe tableta. Nu este in romana dar nu conteaza, pentru ca tot ceea ce trebuie sa faca cei mici e sa aranjeze personajele la locul lor,  in niste pagini frumos colorate. 

Este foarte potrivita pentru prescolari. 

BibleShow este o aplicaţie software de afişare a textului Sfintei Scripturi pe orice dispozitiv video (monitor, videoproiector, televizor, HMD) conectat la un calculator bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows. Aplicaţia este distribuită gratuit oricărui utilizator, fiind creată cu scopul de a răspândi pretutindeni Cuvântul lui Dumnezeu (Biblia). Utilizatorii care vor beneficia cel mai mult de acest instrument sunt bisericile, organizaţiile creştine, predicatorii, liderii grupelor de studiu biblic, cât şi toţi spectatorii care vor putea citi versete biblice afişate prompt şi prezentate într-un format modern şi atractiv.

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.