Programe si soft

Nou: Aplicația pentru proiectarea cântărilor și a Bibliei

Platforma Resurse Creștine a lansat o nouă aplicație online pentru proiecția cântărilor și a Bibliei care vine să îmbunătățească programele bisericii locale. Noua aplicație permite proiectarea cântărilor și a pasajelor biblice simultan în două moduri diferite.

Aplicația permite să proiectați atât folosind un proiector, cât și trimițând informația spre un mixer video în format de subtitrare, dacă transmiteți programul live sau îl înregistrați video.

Se afișează strofa întreagă pentru sală, iar paralel se poate vedea textul cântării pe LIVE VIDEO în format de subtitrare pe două rânduri. Aceasta simplifică mult gestionarea proiectorului și a transmisiunii LIVE în timpul serviciului divin, iar noul instrument poate fi gestionat de o singură persoană. Aplicația poate fi folosită și de pe un telefon mobil ca hotspot conectat la internet. Pentru situații neprevăzute, toate cântările sunt disponibile pe Resurse Creștine și în format Open Song AICI sau Easy Worship AICI.

Aplicația conține și un ghid succint pentru folosire, dar vă stăm la dispoziție și prin formularul de contact pentru orice sugestii și probleme ați putea întâmpina.

Folosirea acestei aplicații necesită conexiune la Internet, dar dacă doriți să o folosiți în biserica dvs. și nu aveți Internet, puteți folosi orice telefon inteligent pentru a vă furniza laptop-ului sau calculatorului (prin intermediul unei plăci wireless pe USB) o conexiune la Internet.

Browser-ele pe care aplicația a fost testată sunt Google Chrome și Mozzila Firefox. La noul instrument s-a lucrat doi ani.

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.