Piesă cu 3 scene în versuri pentru Crăciun, care poate fi jucată de preşcolari sau şcolari mici.

Trei micuți păstorași sunt martori la apariția îngerilor care anunță Nașterea lui Isus. Ei merg la staulul cu pruncul să i se închine.

Fragment:

PERSONAJE:

  • Povestitorul

  • 3 păstori- îmbrăcaţi în iudei cu cămăşi lungi sau 3 sferturi şi deasura fulare vărgate, sau ilice lungi din pânză de sac, cu materiale care le acoperă capul

Foarte multe persoane folosesc pentru evenimentele de Crăciun scenetele noastre creștine. Pentru că, indiferent de conținut, ele respectă adevărurile biblice cu privire la această sărbatoare a Nașterii Domnului, ele sunt potrivite pentru a fi prezentate în biserici de orice denominațiune, în școli sau la alte festivități. 

Sunt originale, nu copiate sau traduse, și se deosebesc de alte scenete creștine prin faptul ca prezintă creativ informații despre Crăciun și nu se rezumă la povestirea clasică. 

 Setul de 10 scenete de Craciun cuprinde scenete potrivite pentru toate vârstele. Îl cumpărați și aveți de unde alege. În plus, puteți ajuta Lucrarea Media Creștină printr-o donație.

Scenetă pentru biserici sau serbări de copii.

Zvonurile s-au răspândit printre copii ca cineva a îndrăznit să fure Crăciunul! Cu buzele șoptind și privirile îngrijorate, cei mici s-au adunat pentru a dezbate situația și pentru a găsi modalități de a aduce înapoi magia sărbătorii.

Copiii au încercat diverse metode ingenioase pentru a recupera Crăciunul dispărut.

Este o scenetă originală, în versuri simple, care se poate juca în preajma sărbătorilor Crăciunului de către copii școlari sau preșcolari. Cele 3 cămile ale magilor sunt martore la întâlnirea cu Mântuitorul și o redau prin prisma lor. 

Personaje:

  • 1 povestitor
  • 3 cămile
  • trecători

 

Sceneta poate fi jucata de copii sau adolescenti la serbari de Craciun de la biserici sau de la scoala. 

Textul vorbeste despre Nasterea lui Isus dar insistand pe momentul cand aceasta le-a fost anuntata pastorilor din Betleem. Respecta intru-totul adevarurile biblice si povestirea nasterii si ii invata pe copii, dar si pe oricine o va vedea, ca Isus poate alunga orice frici si ingrijorari si poate schimba oameni si vieti. Citeste fragmente aici....

   

Poate fi jucată de tineri, copii sau adulți în biserică sau la evenimente de Crăciun. Este foarte simplu de pus în scenă având puține personaje. 

Niște tineri petrec Crăciunul la mall. Intâlnesc acolo un bătrânel ciudat în costum de Moș Crăciun care face reclamă la "Camera Crăciunului", un fel de baracă din lemn. Curioși să vadă ce este înăuntru, tinerii intră. Acolo găsesc pe Isus în iesle și personajele din scena Nașterii: Iosif, Maria și păstorii.

Vor să plece dezamăgiți, dar în acel loc de fapt se întâlnesc cu Isus, cadoul lumii de Crăciun și sunt nevoiți să se confrunte cu problemele, fricile lor și să recunoască nevoia de Dumnezeu. Citeste fragmente mai jos...

Scenetă- monolog pentru întâlniri de femei, Evanghelizări de Crăciun

Se poate juca la un eveniment de evanghelizare femei la care surorile din biserică invită prietene nepocăite.Scenetă cu mesaj care are scopul de a conștientiza femeile că pregătirile pentru Crăciun nu înseamnă doar mâncare, curățenie și ce mai fac de obicei ele, ci și pregătirea inimii pentru această sărbătoare.

Este o sceneta crestina in versuri, foarte simpla pentru copii mici sau din scoala primara. Subiectul prezinta creativ modul in care cei trei magi intelepti au decis sa il caute pe Isus si calatoria lor la palatul lui Irod si apoi la Betleem.

PERSONAJE
• 3 crai, povestitorul, Marcus sluga, 2 cititori în stele, Copil cu o stea, Irod, Servitorul lui Irod, Scribii- evrei, Maria si pruncul (poate fi o papușă pruncul)

Page 1 of 2

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.