Articole si idei

Unde-i oaia- carte flipbook cu parabola oiței pierdute

"Unde-i Oaia" este o minunată carte flipbook, ilustrată special pentru cei mici, care aduce la viață parabola oiței pierdute. Cu pagini viu colorate și ilustrații captivante, această carte oferă o poveste amuzantă și educativă pentru preșcolari și școlari mici.

Prin intermediul acestei cărți, cei mici vor explora aventurile oiței rătăcite într-un mod interactiv și distractiv. Ilustrațiile viu colorate și designul atractiv fac ca învățarea acestei povești biblice să fie o experiență captivantă pentru copii.

Cartea poate fi utilizată cu succes nu doar în mediul familial, ci și în cadrul Școlii Duminicale sau în alte activități religioase pentru copii. Ilustrațiile vii și textul simplu sunt adaptate vârstei preșcolare și a școlarilor mici, facilitând înțelegerea și reținerea poveștii.

"Unde-i Oaia" este nu doar o poveste amuzantă, ci și o resursă educațională valoroasă pentru cei mici. Fiecare pagină a flipbook-ului reprezintă o nouă aventură în căutarea oiței pierdute și aduce cu sine lecții importante despre grijă, responsabilitate și iubirea divină.

Această carte flipbook este o modalitate interactivă și atrăgătoare de a împărtăși învățăturile biblice cu cei mici, contribuind la dezvoltarea lor spirituală într-un mod distractiv și accesibil. "

Format fipbook sau se poate descărca

Cărțile flipbook pot fi citite online pe tabletă sau computer dar pot fi și descărcate în format .pdf și printate.
Sunt interactive, copilul poate da paginile, întocmai ca la cărțile fizice. Funcționează pe tabletă, computer, telefon, orice echipament conectat la internet
Au ilustrații interesante și atractive pentru copii. Copilul  o poate citi pe tabletă sau o puteți descărca și printa la imprimantă.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic, în schimbul unei donații de 25de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Crestina.  

Pe acest buton puteți achita cu card și accesa instant cartea. Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai!

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.