Articole si idei

Nou: Prima mea carte de Paște

Această carte imprimabilă oferă 25 de pagini simple de colorat, special concepute pentru preșcolari și activități în școlile duminicale, evanghelizările de Paște și grădinițe sau pentru a oferi copilului o activitate frumoasă în vacanța de Paște.

Fiecare pagină este ilustrată cu imagini simbolice care îi invită pe copii să exploreze și să înțeleagă povestea biblică a Răstignirii și Învierii, inclusiv reprezentări ale lui Isus, crucii și altor simboluri pascale. Cu linii de contur groase, aceste desene sunt perfecte pentru mânuțele mici să coloreze cu ușurință.

Achiziționând acum, veți aduce bucurie și învățare în activitățile dvs. cu copiii, oferindu-le oportunitatea de a se conecta cu învățăturile biblice și de a împărtăși bucuria Învierii. Spargeți tiparele tradiționale care pun accentul pe iepuri, ouă și alte tradiții și încurajați învățarea activă și spiritualitatea într-un mod captivant și interactiv!

Cum pot să achiziționez cartea?

1.Descarcă și printează

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 15 de ron/ 3 euro destinată lucrării Media Crestina. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant.  Atenție!!! Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai! Se va deschide imediat materialul plătit și dați descarcare (download) de la săgeata din dreapta de pe colțul de sus. 

Pentru românii din diaspora

Cartea poate fi printata în variantă printată de pe Amazon

Easter Bold and Easy Christian Coloring Book https://www.amazon.com/dp/B0CWY6WFYJ 

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.