Articole si idei

Nou: Lucru manual de Paște pentru Școală Duminicală și Religie

Materialul conține peste 40 de modele de activități de lucru manual pentru sărbătorile pascale, adaptate pentru școala duminicală și ore de educație religioasă. Conține multe șabloane printabile de colorat, tăiat și lipit, foarte utile pentru a-i implica atât pe copii, cât și pe adolescenții din grupele/ clasele noastre.

Conținut:

  • scene ale învierii și răstignirii
  • decorațiuni simple de Paște
  • kituri pentru felicitări de Paște
  • vitralii și mozaic
  • numeroase ilustrații care se pot decupa și folosi pentru lecțiile biblice sau diverse proiecte

Tema principală este răstignirea și învierea lui Isus și oferă o bogăție de resurse pentru a îmbogăți lecțiile despre povestea biblică a Paștelui. Materialele sunt de calitate și au indicații simple de asamblare.

Fiecare activitate respectă cu strictețe adevărurile biblice, contribuind la crearea unor experiențe interactive de învățare a adevăratei semnificații creștine a acestei sărbători.

Fie că le folosești la lecțiile de școala duminicală , la orele de religie sau evanghelizările din timpul sau de dinainte de Paște, această colecție de activități este un instrument valoros pentru educatori care doresc să facă învățăturile Bibliei să prindă viață. Cumpără acum pentru a-ți îmbunătăți curriculum-ul de Paște și pentru a inspira mințile tinere cu mesajul atemporal al credinței și răscumpărării.

Cum pot să achiziționez materialul?

1.Descarcă și printează

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 40 de ron/ 8 euro destinată lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant.  Atenție!!! Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai! Se va deschide imediat materialul plătit și dați descarcare (download) de la săgeata din dreapta de pe colțul de sus. 

2. Formă printată pentru românii din diaspora

Se poate cumpăra de oriunde din Europa, SUA sau Canada de aici https://www.amazon.com/dp/B0CV4L1MSG 

 

Atenție: nu distribuiți aceste materiale gratis și nici nu le postați pe pagini web sau rețele de socializare fără acordul autorului!

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.