despre romedia

ROMEDIA CREȘTIN TE AJUTĂ

Am creat această pagină web pentru a ajuta părinții, învățătorii și persoanele implicate în lucrări creștine să îi învețe pe copii sau tineri despre Dumnezeu și valorile Lui. Resursele sunt în română, de calitate și nu reprezintă ideologia unui anume cult creștin.
scenete

SCENETE CREȘTINE ȘI PANTOMIME

Folosește orice oportunitate de Paște, Crăciun, dar și cu ocazia unor evenimente organizate (serbări, evanghelizări, nunți) pentru a transmite valorile creștine sub formă creativă.
media

MEDIA CREȘTINĂ

Media este astăzi foarte importantă, indiferent de vârstă. Acest site vă prezintă o serie de resurse video, audio, animații, programe pentru calculator etc.
lucru manual

LUCRU MANUAL

Copiii învață mai repede prin practică. Folosește prin intermediul acestui site materiale diverse pentru activitățile tale cu ei: pagini de colorat, decupaje și alte idei creative.
jocuri

JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

Prin joc putem deschide ușa curiozității, fixa cunoștințele predate, cunoaște mai bine copiii, întări legăturile dintre ei, crea o atmosferă prietnoasă și multe altele. În această categorie v-am pregătit jocuri de interior, de exterior, jocuri și activități individuale și exemple de jocuri pe calculator.
resurse scrise

RESURSE SCRISE

Această colecție cuprinde diverse materiale pe suport scris: cărți, planuri de lecții biblice, povestiri, articole, materiale pentru tabere etc. Majoritatea sunt gratuite și pot fi descărcate sau printate ori citite online.
tineri

RESURSE PENTRU TINERI

Exemplele din această categorie sunt materiale legate de lucrarea cu tinerii sau materiale care pot fi direct studiate de tineri: studii biblice, cărți, activități de grup etc.
india

AJUTA LUCRAREA DIN INDIA!!!

Prin donatiile pentru materialele de pe acest site, sprijini lucrarea printre copiii din India.

Măgărușul din Ierusalim - carte pentru copii de Paște

Povestirea răstignirii și învierii lui Isus este repovestită prin perspectiva unui măgăruș care locuiește în apropiere de Ierusalim. Este un mic animal dar nu unul oarecare, este chiar cel care l-a cărat pe Isus la intrarea să triumfală în Ierusalim. Este o poveste frumoasă cu ilustrații care va avea cu siguranță impact asupra copiilor și îi va ajută să înțeleagă mai bine evenimentele biblice dar și viață și rolul lui Isus în istorie.

Poate fi trimisă prin email dar și printată și dărui copiilor de Paști, o variantă mai bună decât iepuri și ouă care îi îndepărtează de adevăr.

âFormat .pdf- O puteți achiziționa și descărca direct de la acest link https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=QZ3PJTMNXEC2Q

Pentru plata cu cardul puteti selecta Check out

Vizitatori

162195
CARTI CRESTINE
© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.