despre romedia

ROMEDIA CREȘTIN TE AJUTĂ

Am creat această pagină web pentru a ajuta părinții, învățătorii și persoanele implicate în lucrări creștine să îi învețe pe copii sau tineri despre Dumnezeu și valorile Lui. Resursele sunt în română, de calitate și nu reprezintă ideologia unui anume cult creștin.
scenete

SCENETE CREȘTINE ȘI PANTOMIME

Folosește orice oportunitate de Paște, Crăciun, dar și cu ocazia unor evenimente organizate (serbări, evanghelizări, nunți) pentru a transmite valorile creștine sub formă creativă.
media

MEDIA CREȘTINĂ

Media este astăzi foarte importantă, indiferent de vârstă. Acest site vă prezintă o serie de resurse video, audio, animații, programe pentru calculator etc.
lucru manual

LUCRU MANUAL

Copiii învață mai repede prin practică. Folosește prin intermediul acestui site materiale diverse pentru activitățile tale cu ei: pagini de colorat, decupaje și alte idei creative.
jocuri

JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

Prin joc putem deschide ușa curiozității, fixa cunoștințele predate, cunoaște mai bine copiii, întări legăturile dintre ei, crea o atmosferă prietnoasă și multe altele. În această categorie v-am pregătit jocuri de interior, de exterior, jocuri și activități individuale și exemple de jocuri pe calculator.
resurse scrise

RESURSE SCRISE

Această colecție cuprinde diverse materiale pe suport scris: cărți, planuri de lecții biblice, povestiri, articole, materiale pentru tabere etc. Majoritatea sunt gratuite și pot fi descărcate sau printate ori citite online.
tineri

RESURSE PENTRU TINERI

Exemplele din această categorie sunt materiale legate de lucrarea cu tinerii sau materiale care pot fi direct studiate de tineri: studii biblice, cărți, activități de grup etc.
india

AJUTA LUCRAREA DIN INDIA!!!

Prin donatiile pentru materialele de pe acest site, sprijini lucrarea printre copiii din India.

Nou pe site: Magazin cărți și materiale creștine

Am strâns toate cărțile și materialele mele create de-a lungul timpului într-un mic magazin online.

Am scenete interesante, materiale pentru tabere creștine, pentru Școala Duminicală sau studiu biblic, jurnale, cărți de colorat sau de activități, cărți de povestiri biblice sau cu valori creștine. Peste 25 de ani de lucrare în slujba Domnului în diverse misiuni locale sau internaționale își spun cuvântul. 

O mare parte dingtre cărți sunt publicate pe Amazon, așa că pot fi comandate de către românii din diaspora de oriunde din lume. Scenetele, Materiale pentru tabere și alte resurse pot fi achiziționate și în format electronic de pe acest site, simplu, doar cu un clic. 

Read more...

Vizitatori

190795
© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.