despre romedia

ROMEDIA CREȘTIN TE AJUTĂ

Am creat această pagină web pentru a ajuta părinții, învățătorii și persoanele implicate în lucrări creștine să îi învețe pe copii sau tineri despre Dumnezeu și valorile Lui. Resursele sunt în română, de calitate și nu reprezintă ideologia unui anume cult creștin.
scenete

SCENETE CREȘTINE ȘI PANTOMIME

Folosește orice oportunitate de Paște, Crăciun, dar și cu ocazia unor evenimente organizate (serbări, evanghelizări, nunți) pentru a transmite valorile creștine sub formă creativă.
media

MEDIA CREȘTINĂ

Media este astăzi foarte importantă, indiferent de vârstă. Acest site vă prezintă o serie de resurse video, audio, animații, programe pentru calculator etc.
lucru manual

LUCRU MANUAL

Copiii învață mai repede prin practică. Folosește prin intermediul acestui site materiale diverse pentru activitățile tale cu ei: pagini de colorat, decupaje și alte idei creative.
jocuri

JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

Prin joc putem deschide ușa curiozității, fixa cunoștințele predate, cunoaște mai bine copiii, întări legăturile dintre ei, crea o atmosferă prietnoasă și multe altele. În această categorie v-am pregătit jocuri de interior, de exterior, jocuri și activități individuale și exemple de jocuri pe calculator.
resurse scrise

RESURSE SCRISE

Această colecție cuprinde diverse materiale pe suport scris: cărți, planuri de lecții biblice, povestiri, articole, materiale pentru tabere etc. Majoritatea sunt gratuite și pot fi descărcate sau printate ori citite online.
tineri

RESURSE PENTRU TINERI

Exemplele din această categorie sunt materiale legate de lucrarea cu tinerii sau materiale care pot fi direct studiate de tineri: studii biblice, cărți, activități de grup etc.
india

AJUTA LUCRAREA DIN INDIA!!!

Prin donatiile pentru materialele de pe acest site, sprijini lucrarea printre copiii din India.

Carte Evanghelistică de Activități de Crăciun

Această carte este un cadou special pentru copii și este perfectă pentru a fi dăruită în perioada Crăciunului. Este concepută într-un mod creativ și este potrivită pentru copii mici sau de până la 8-10 ani.

Prin această carte vei oferi celor mici:

  • Peste 40 de pagini de activități despre evenimentele biblice din preajma Nașterii lui Isus: pagini de colorat, versete de colorat, jocuri de tip Găsește drumul, Unește punctele, Colorează după număr și multe alte surprize
  • O modalitate creativă de a învăța adevărata însemnătate a Crăciunului, respectând în același timp adevărurile biblice despre nașterea lui Iisus Hristos. Copiii pot colora paginile cu Iisus în iesle, păstorii, staulul, magii de la răsărit, minunata stea etc.
  • Povestea Crăciunului în limbaj simplu - fiecare pagină de colorat are explicații scurte despre ce s-a întâmplat la nașterea lui Iisus.
  • Ocazia de a auzi Evanghelia - printați și oferiți această carte la evenimente evanghelistice în biserici, școli, grădinițe etc.. Poate fi însoțită de creioane colorate sau alte mici daruri pentru copii.
  • O modalitate de a oferi copiilor speranță și putere în timpurile dificile - cartea le spune copiilor că Iisus însuși și-a petrecut primii ani ca refugiat în Egipt, amenințat de regele Irod care intenționa să-l ucidă și, prin urmare, poate să-i înțeleagă indiferent de greutățile prin care trec. Cartea se încheie cu îndemnul de a-i cere ajutorul și protecția lui Iisus în rugăciunile lor și de a-L accepta în viața lor ca Domn și Mântuitor.

Cumpără acum și adu bucurie unui copil în această perioadă a Crăciunului. O poți folosi pentru copilul tău acasă sau ca material pentru Școala Duminicală, ore de religie, activități de Crăciun etc. 

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 25 de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Crestina. 

Pe acest buton puteti achita cu card si descarca materialele instant. 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

Vizitatori

162201
CARTI CRESTINE
© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.