despre romedia

ROMEDIA CREȘTIN TE AJUTĂ

Am creat această pagină web pentru a ajuta părinții, învățătorii și persoanele implicate în lucrări creștine să îi învețe pe copii sau tineri despre Dumnezeu și valorile Lui. Resursele sunt în română, de calitate și nu reprezintă ideologia unui anume cult creștin.
scenete

SCENETE CREȘTINE ȘI PANTOMIME

Folosește orice oportunitate de Paște, Crăciun, dar și cu ocazia unor evenimente organizate (serbări, evanghelizări, nunți) pentru a transmite valorile creștine sub formă creativă.
media

MEDIA CREȘTINĂ

Media este astăzi foarte importantă, indiferent de vârstă. Acest site vă prezintă o serie de resurse video, audio, animații, programe pentru calculator etc.
lucru manual

LUCRU MANUAL

Copiii învață mai repede prin practică. Folosește prin intermediul acestui site materiale diverse pentru activitățile tale cu ei: pagini de colorat, decupaje și alte idei creative.
jocuri

JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI

Prin joc putem deschide ușa curiozității, fixa cunoștințele predate, cunoaște mai bine copiii, întări legăturile dintre ei, crea o atmosferă prietnoasă și multe altele. În această categorie v-am pregătit jocuri de interior, de exterior, jocuri și activități individuale și exemple de jocuri pe calculator.
resurse scrise

RESURSE SCRISE

Această colecție cuprinde diverse materiale pe suport scris: cărți, planuri de lecții biblice, povestiri, articole, materiale pentru tabere etc. Majoritatea sunt gratuite și pot fi descărcate sau printate ori citite online.
tineri

RESURSE PENTRU TINERI

Exemplele din această categorie sunt materiale legate de lucrarea cu tinerii sau materiale care pot fi direct studiate de tineri: studii biblice, cărți, activități de grup etc.
india

AJUTA LUCRAREA DIN INDIA!!!

Prin donatiile pentru materialele de pe acest site, sprijini lucrarea printre copiii din India.

Carte Evanghelistică Ce mă face pe mine CREȘTIN

Acesastă cărticică pentru copii vine să răspundă la o întrebare importantă și serioasă a celor mici, dar și a adulților care vor să aibă o viață creștină autentică: Ce mă face pe mine creștin?
Răspunsul este foarte creativ, cu imagini, activități interactive și explicații pe înțelesul copiilor. Cartea poate fi folosită la anumite evenimente de evanghelizare ca mijloc de a prezenta evanghelia pentru copii,dar și ca material pentru Școala duminicală, Catehism, tabere și activități de vacanță, Home Schooling etc.

Conținutul cărții:

  • O mică povestire cu benzi desenate introductivă despre un copil care nu știe să explice colegilor săi ce înseamnă să fii creștin
  • Explicația cuvântului „creștin” și originea acestuia.
  • Mai multe pagini de colorat cu explicații simple incluse despre ce înseamnă și ce nu înseamnă să fii creștin. Acestea nu sunt fantezii, ci adevăruri în sens biblic. Câteva exemple: doar să mergi la o anumită biserică nu te face creștin, nici faptul că te-ai născut într-o familie creștină, nici dacă porți niște obiecte sau semne creștine, că mergi la o școală creștină, că ești bun sau ai un nume creștin etc.
  • Urmează mai multe pagini cu ceea ce înseamnă să fii creștin și anume: să crezi în Dumnezeu și în Fiul Său Isus, să crezi în Mântuirea adusă pe cruce, să ceri iertare pentru păcate, să crezi în Biblie, să-i asculți poruncile Domnului, să vorbești cu Dumnezeu în rugăciune.
  • Alte pagini cu activități interactive - foi cu versete de colorat, craft, labirinturi etc.

Dă-i această carte unui copil și învață-l adevăratul sens al cuvântului „creștin”. Este foarte bine adaptată contextului românesc și altor culturi cu creștinism tradițional și îi poate învăța pe copii încă de mici ce înseamnă cu adevărat să fie creștini.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 25 de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Crestina. 

Pe acest buton puteti achita cu card si descarca materialele instant. 

 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

Vizitatori

190797
© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.