Carti tineri

Acest material se poate folosi în tabere de adolescenți/ tineret sau la grupele de tineret dar în întâlniri diferite. 

Scopul lui: tinerii vor învăța cum își pot construi caracterul lor de creștin pe principii biblice, studiind diverse tipuri de clădiri specificate în Biblie și întâmplările, învățăturile din jurul acestora: Turnul Babel, Cetatea Ierihonului, Cetatea Ai, Cetățile de scăpare, Templul, Casa zidită pe stâncă și Cetatea Noului Ierusalim. 

35 de pagini de colorat detaliate special create pentru fete și femei, fiecare având un verset biblic ales pentru a însoți rugăciunile din timpul personal cu Domnul sau în alte împrejurări. Această carte de colorat unică este o celebrare a feminității, a credinței și a frumuseții din diverse culturi și locuri din întreaga lume.

Înalță-ți călătoria spirituală cu versete alese cu grijă din Psalmi și alte scrieri biblice. Începe-ți ziua în rugăciune, găsind alinare și putere în cuvintele divine care însoțesc fiecare ilustrație. Aceste versete servesc drept sursă de inspirație și îndrumare.

Material pentru tabere și studii biblice pentru tineri și adolescenți. Conține 5 lecții care îi poartă pe tineri pe 5 înălțimi biblice și le atrage atenția asupra stadiului de relație a lor cu Dumnezeu:

  1. La Betel- cum să devii Cetățean al lui Israel
  2. Geneza 28 Muntele Sinai-- un pas spre a deveni PREOTUL Său
  3. Refugiat pe Horeb- Ilie și preoții Lui au momente grele
  4. Dealul Golgotei- dintr-un simplu slujitor
  5. În Camera de Sus- un FIU MATUR

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.