Calatoria noastra umanitara in Tonga- DONEAZA ONLINE

POTI AJUTA SI TU!

Ciclonul Gita a facut ravagii

Pe 12 Februarie 2018, Tonga, aceasta mica tara din Pacific, a fost lovita de ciclonul devastator Gita. Cu vanturi naprasnice de pese 230km/h, ploi care au adus inundatii, a fost cea mai mare furtuna din ultimul 60 de ani din Pacific. In numai cateva ore a smuls acoperisuri, a distrus si avariat grav peste 60% din locuinte, a scos copaci din radacina, a daramat stalpii de electricitate, a pus la pamant scoli, spitale si chiar cladirea Parlamentului.

Sotul meu este din aceasta tara. El slujeste de peste 10 ani, voluntar, printre oamenii saraci si nevoiasi din Asia. Casa in care locuieste mama lui invarsta si sora lui este si ea distrusa si au putut salva putine lucruri din ea. Ne dorim ca impreuna sa mergem sa dam o mana de ajutor acestor oameni atat de incercati.

Viliami nu are tata si practic nu are cine sa le ajute, el este singurul baiat. De obicei comunitatea de acolo se ajuta unii pe altii, dar acum toti sunt afectati.

Tonga are in jur de 100.000 locuitori si o situatie economica precara (din categoria tarilor din lumea a 3a), stim ca nu au cum sa isi revina singuri, ca vor trece ani sa poata reconstrui.

Sprijina calatoria noastra umanitara!

In prezent suntem in India ajutand impreuna copii si persoane afectate de SIDA si saracie si o astfel de calatorie este aproape imposibila pentru noi, datorita costurilor uriase (aproximativ 2500EUR doar biletele de avion). De asemenea, am dori ca acolo sa-i putem si ajuta pe acei oameni pentru nevoile de urgenta si sa ridicam o camera unde sa poata locui familia lui.

Stim ca pentru asta avem nevoie de Dumnezeu si de multi samariteni trimisi de El ca sa faca acest vis posibil cat mai curand.

MODURI DE DONARE

Direct ONLINE aici prin butonul de mai jos, prin sit-ul Paypal. Se poate plati cu card. Nu trebuie sa va faceti cont, doar apasati jos pe butonul continua (continue) din josul paginii care se deschide, pentru a plati cu card. 

Alte moduri:

Prin depuneri/ transfer in conturile de mai jos. Precizati va rog : "sponsorizare Calatorie Umanitara Tonga"

 

Video Tonga

Termometru donatii

Calatorie umanitara in Tonga, tara devastata de ciclonul Gita

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.