SPRIJINA MISIUNEA MONDIALA!

Dana K. - Sunt din Galați, membră a Bisericii Crestine Emanuel. Am ajuns in India prima data intr-o scurta calatorie misionara in 1998 și apoi am fost în scurte călătorii acolo aproape în fiecare an. Am vazut o lume a contrastelor cu saraci-bogati, mizerie-frumusete, modern-arhaic dar pe langa toate acestea milioane de oameni fara Dumnezeu. Majoritatea indienilor sunt hindusi si se inchina la mii de zei. Mai exista si comunitati mari de musulmani, budisti, sikisti etc. Sub 2% sunt crestini si exista zone mari si grupuri etnice care nu au auzit niciodata despre Dumenzeul nostru, sunt neatinsi de Evanghelie. 

In urma cu 10 ani m-am mutat acolo intre ei, lucrand pentru Domnul in mijlocul copiilor, saracilor si celor fara Dumnezeu. Cei mici sunt mult mai deschisi si receptivi la Vestea buna pentru ca nu sunt asa de indoctrinati ca parintii lor. Ei sunt cei care duc de multe ori Evanghelia si in familiile lor.  

In urma cu 7 ani am inceput un program de sponsorizare a copiilor saraci sau cu SIDA. Le daruim lunar:
*alimente
*rechizite
*medicamente
*produse de igiena
*periodic hainute
În prezent sprijinim peste 50 de copii. Pe langa asta, desfasuram saptamanal un club biblic pentru ei si Evanghelizari lunare pentru intreaga lor familie. Multi l-au acceptat pe Isus. 

MISIUNE MONDIALĂ
Am slujit pe termen scurt și în alte locații, pe 4 continente ale lumii: România, Nepal, Uganda, Africa de Sud, Republica Moldova, Turcia, Ukraina, Tailanda, Tonga, Italia, Danemarka.
În 2016 m-am căsătorit cu Viliami K., de loc din Tonga, Pacific. Și el este misionar de peste 15 ani slujind în China, Tonga, România și peste 10 ani în India. 
Avem un băiețel, pe nume Sione Finau Teodor.

Alte proiecte în care suntem implicati în India: plantare de biserici de casă, predare la școli și cursuri creștine, lucrare de media creștină (producerea și distribuirea de materiale creștine în limbile locale), înființarea unui atelier de croitorie pentru femeile sărace, sprijin material și ucenicie lucrători creștini locali etc.

In imaginile video puteti vedea aspecte din lucrarea noastra.

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.