Nou: Scenetă Isus este Motivul

Scenetă- monolog pentru întâlniri de femei, Evanghelizări de Crăciun

Se poate juca la un eveniment de evanghelizare femei la care surorile din biserică invită prietene nepocăite.Scenetă cu mesaj care are scopul de a conștientiza femeile că pregătirile pentru Crăciun nu înseamnă doar mâncare, curățenie și ce mai fac de obicei ele, ci și pregătirea inimii pentru această sărbătoare.

Sceneta se încheie cu un îndemn la primirea lui Isus ca Domn și Mântuitor

 

Personaje

O femeie

O voce masculină (poate fi și înregistrare audio)

Decoruri :

Sceneta poate avea loc oriunde, pe scene mici sau mai mari. Se poate folosi doar un fotoliu și o măsuță sau mai multe piese mobilier sugerând o sufragerie obișnuită dintr-o casă. Pe jos sunt înșirate mai multe cutii din care iese în dezordine beteală, globuri. Un brad așezat jos așteaptă să fie decorat, poate și o mătură și faraș undeva tot în cale.

Femeia e în capot de casă. Stă la măsuță și scrie ceva pe un carnet, pe mai multe foi. Poate avea și o cană de cafea lângă ea din care mai soarbe din când în când în timp ce notează o listă mare cu pregătiri de făcut de Crăciun. Le spune cu voce tare și mimează că le scrie.

O poți cumpăra în format electronic de la butonul de mai jos în schimbul unei donații pentru Misiunea Media Crestina și descărca imediat. 

Daca nu aveti Paypal, se poate plati online cu card si pentru asta selectati butonul Donate with Debit or Credit Card. 

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.