Paște

5 scenete simple de Paște

Acest set de scenete sunt utile pentru a fi jucate de copii si școlari mici și cuprinde:

  1. Toate vorbesc despre El - Scenetă în versuri pentru copii preșcolari sau școlari mici. Paștele vine o dată cu primăvara și cu reînvierea naturii. Toate parcă ne învață despre Isus. 
  2. Povestea măgărușului din Ierusalim - Scena din preajma răstignirii lui Isus este văzută prin ochii unui măgăruș. Pote fi un copil îmbrăcat în acest animal sau o marionetă din cârpă mânuită de cineva.
  3. Patru ramuri- Scenetă ușoară în versuri. 4 ramuri ale unui copac au crescut viguroase și își imaginează că vor ajunge diverse lucruri utile din lemn. Dar niște iudei le taie și din ele este confecționată crucea lui Isus. Chiar și așa, ele realizează că visele li s-au împlinit. 
  4. Minunea din junglă - Scena morții și învierii Domnului se mută sugestiv într-o junglă plină de animăluțe. Este o metodă minunată de a vorbi copiilor despre ce s-a întâmplat la Paște dar este plină de învățăminte și pentru adulți. 
  5. Tabloul Salvării- Povestea planului lui Dumnezeu cu omenirea pierdută este prezentată simplu copiilor prin 3 tablouri pictate de un copil-pictor. Dar chiar dacă Salvarea prin cruce a fost oferită în dar oamenilor, aceștia fac din ea un spectacol ieftin comercial de Paști, plin de tradiții și povești. Bună și pentru adulți!

 

Fragmente 

 

 

Citește fragente aici

 

 

Cum pot să îl cumpăr?

Puteți intra în posesia acestui set în schimbul unei donații pentru lucrarea din India de 25 ron *(sau 6 eur) folosind datele de mai jos:

 

1. Se poate trimite donația online cu cardul folosind Paypal și veți primi instant un link de unde puteți descărca scenetele. Clic pe butonul de mai jos și selectați ”Donate with a Debit or Credit Card”!

 

2. Depune donația într-unul dintre conturile de mai jos și apoi trimite-mi email:

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.