Articole si idei

Descoperă frumusețea și înțelepciunea creației prin ochii celor mici cu această minunată carte ilustrată! Povestea biblică a creației este prezentată într-un mod captivant și accesibil, special conceput pentru preșcolari.

Caracteristici ale Cărții:

  1. Ilustrații Captivante: Fiecare pagină este însoțită de ilustrații captivante, colorate și prietenoase, care aduc la viață personajele și evenimentele din povestea creației.

  2. Text Simplu și Ușor de Înțeles: Povestea are un limbaj simplu și adaptat vârstei preșcolarilor, facilitând înțelegerea și implicarea lor în fiecare detaliu al creației.

Explorarea Detaliilor: Ilustrațiile abundă în detalii minuțios create pentru a inspira curiozitatea copiilor și pentru a-i ajuta să exploreze universul miraculos creat de Dumnezeu.

Cartea "Printi și Prințese Biblice" reprezintă o unealtă extraordinară prin care copiii sunt conduși în lumea minunată a Bibliei. Perfectă pentru preșcolari și școlari mici.

Conținut:

  • 10 povestiri scurte despre prinți și prințese din Biblie, redate simplu, astfel încât copiii să le înțeleagă și să le îndrăgească.
  • Versete biblice de citit și memorat care au legătură cu ideile din cele 10 povestiri, ajutând copiii să rămână cu idei și valori biblice pentu viața lor
  •  Rugăciuni simple
  • Cartea este frumos ilustrată, cu ilustrații de excepție care aduc la viață poveștile din Biblie.

"Unde-i Oaia" este o minunată carte flipbook, ilustrată special pentru cei mici, care aduce la viață parabola oiței pierdute. Cu pagini viu colorate și ilustrații captivante, această carte oferă o poveste amuzantă și educativă pentru preșcolari și școlari mici.

Prin intermediul acestei cărți, cei mici vor explora aventurile oiței rătăcite într-un mod interactiv și distractiv. Ilustrațiile viu colorate și designul atractiv fac ca învățarea acestei povești biblice să fie o experiență captivantă pentru copii.

Cartea poate fi utilizată cu succes nu doar în mediul familial, ci și în cadrul Școlii Duminicale sau în alte activități religioase pentru copii. Ilustrațiile vii și textul simplu sunt adaptate vârstei preșcolare și a școlarilor mici, facilitând înțelegerea și reținerea poveștii.

Într-o lume bombardată de povești cu supereroi cu puteri magice, cartea Liam vine să vorbească copiilor creștini despre un altfel de eroism și altfel de puteri. Vor învăța despre bunătate, iertare, curaj, o viață plăcură lui Dumnezeu. 

Cartea îi învață pe copii să își aleagă modele biblice și să aplice învățăturile Bibliei în viața lor de zi cu zi, asfel încât să aducă schimbări pozitive în grupul lor de prieteni, la școală și în comunitatea din care fac parte.

Are 75 de pagini, color, 15 povestiri scurte, este ușor de citit, cu limbaj simplu pentru copii de vârste mici. Fiecare capitol are ilustrații sugestive și atrăgătoare pentru copii. ”Un supererou în training” este primul volum.

Page 1 of 4

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.