Articole si idei

Copilul Rege Isus - Carte de colorat cu povestiri simple de Crăciun

Cartea Copilul Rege ISUS îi poate duce pe copii într-o călătorie captivantă prin povestirile biblice despre Nașterea lui Isus. Este creată special pentru a ajuta copiii cu vârsta între 4 și 8 ani să înțeleagă semnificația profundă a acestei perioade festive.

Conținut:

  • peste 50 de pagini simple de colorat cu evenimentele din preajma Nașterii lui Isus în ordine
  • pe fiecare pagină este câte un mic text , întâmplările biblice fiind rescrise într-un limbaj accesibil pentru tinerii cititori. Povestirile respectă întocmai relatările Noului Testament despre acest eveniment important pentru omenire. 
  • În locul unei povestiri lungi, cartea este împărțită în 5 mini-capitole distincte, fiecare evidențiind evenimente esențiale din acea perioadă.

Cele 5 capitole:

  1. Maria și Mesagerul cu aripi: în acest mic capitol introductiv, copiii vor descoperi vizita încurajatoare a îngerului Gabriel la Fecioara Maria. Dacă conceperea pruncului divin este încă un subiect teologic și științific greu, copiilor li se va explica anunțarea nașterii foarte simpku și pe înțelesul lor. 
  2. Căutând adăpost în Betleem:  copiii pot călători alături de Iosif și Maria spre Betleem unde va avea loc recensământului proclamat de conducătorul vremii. Capitolul redă căutarea disperată a unui adăpost, care se încheie cu refugiul lor într-un grajd umil.
  3. Un Prinț s-a născut: în ciuda marilor profeții despre venirea un stăpân puternic și divin, nașterea lui Isus se petrece în cel mai modest loc posibil - un grajd simplu. Tinerii cititori vor fi emoționați de această prezentare, în care nou-născutul Fiu de Dumnezeu este așezat cu dragoste într-o iesle.
  4. Surpriza Păstorilor: copiii vor descoperi apoi momentul care-i umple de uimire pe păstori, atunci când aceștia primesc un mesaj divin de la îngeri. Vestea despre nașterea Mântuitorului îi duce la Betleem, unde-L vizitează pe bebelușul Isus și mai apoi spun tuturor vestea cea bună.
  5. Înțelepții căutători ai stelei Crăciunului: acest capitol relatează sosirea magilor din Răsărit la Betleem, intrigile crudului Rege Irod și fuga familiei cu Pruncul Isus în Egipt, salvându-l de primejdia iminentă. Fiecare carte are pagini cu un singur versant, eliminând preocupările cu privire la trecerea culorilor prin hârtie.Cartea se încheie cu o rugăciune pe care cei mici o pot citi și primi în viața lor pe Isus, care nu a fost doar un prunc de Crăciun într-o iesle ci Salvatorul venit să mântuiască lumea din păcat. 

Avantaje:

Cu ajutorul acestei cărți copiii vor fi familiarizați de mici cu adevărata semnificație a Crăciunului și cu nașterea lui Isus dintr-o perspectivă pur biblică, fără să fie distrași cu alte tradiții precum Moș Crăciun, reni, brazi cu decorațiuni etc. Seria se concentrează pe mesajul central al Crăciunului, punând accent pe nașterea lui Isus ca eveniment esențial.

Părinții, educatorii sau învățătorii de Școală Duminicală ori de Religie vor găsi în această carte o resursă educativă valoroasă pentru a transmite copiilor esența adevărată a Crăciunului.

Cum pot să achiziționez materialul?

1. În format electronic

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant de la săgeata de download de sus din dreapta. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare.

2. În format printat

Pentru comenzi de peste 5 buc din această carte în format fizic printat (pentru biserici, elevi, cadouri, evenimente de Crăciun), le puteți achizițional cu 20 ron/bucată plus transport. Vor fi mărime A4, alb-negru și cu coperta color laminată. 

CONTACT:

Ajută-i pe copii să descopere adevărata semnificație a Crăciunului! Cumpără acum!

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.