Articole si idei

Învață-i pe copii cele 10 Porunci

Cartea "Toma și Pietrele Misterioase: Cele 10 Porunci pe Înțelesul Copiilor - varianta Școala Duminicală" îi invită pe copii într-o aventură interesantă alături de Toma, un băiețel curios și plin de curaj. El descoperă niște pietre ciudate încrustate cu mesaje enigmatice. Acest curajos explorator se hotărăște să dezlege tainele acestor pietre și, în proces, revelează înțelesul profund al celor 10 Porunci date de Dumnezeu în Biblie.

Cartea este îmbogățită cu ilustrații de înaltă calitate, care aduc povestea la viață și captivează atenția cititorilor mici. Aceste ilustrații viu colorate îi vor ajuta pe copii să vizualizeze mai bine poveștile și să se simtă cu adevărat parte din aventura lui Toma.

Această carte reprezintă o resursă ideală pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. Poate fi folosită în cadrul Școlii Duminicale, în grupuri de studiu cu copii, în tabere sau în cadrul activităților de vară (VBS). Este un instrument educativ puternic care ajută copiii să descopere înțelesul poruncilor divine și să le aplice în viața lor de zi cu zi.

Pe lângă cele 10 povești fascinante despre cele 10 Porunci și aventurile lui Toma, această carte conține și 20 de fișe de activități pentru fiecare poruncă în parte. Aceste fise includ:

  1. Pagini cu versete: copiii vor putea explora și memoriza versetele relevante pentru fiecare poruncă.

  2. Foi cu întrebări tip aplicație personală: aceste întrebări îi vor ajuta pe copii să reflecteze asupra modului în care pot aplica poruncile în viața lor de zi cu zi.

  3. Jocuri: distracția și învățarea merg mână în mână prin jocuri creative printabile care se leagă de învățămintele poruncilor.

  4. Pagini de colorat: activități creative care încurajează imaginația și îi ajută pe copii să se conecteze cu povestirile.

  5. Lucru manual: proiecte simple de lucru manual care completează învățarea și implică copiii participanți.

De asemenea conține 7 sugestii de jocuri de grup care au la bază învățămintele poruncilor, creând o experiență socială și educațională valoroasă și un concurs cu întrebări Adevărat/Fals- această provocare pune la încercare cunoștințele copiilor în legătură cu cele 10 Porunci, oferindu-le o modalitate distractivă de a le verifica.

Poezia celor 10 porunci finalizează cartea - prin intermediul unei poezii simple, copiii vor putea memora mai ușor cele 10 Porunci și învățămintele lor spirituale.

Aceste resurse adaugă valoare semnificativă acestei cărți, transformând-o într-un instrument educațional versatil care poate fi folosit în diverse contexte, de la educație religioasă și Școala Duminicală la grupuri de studiu cu copii sau tabere. Este o călătorie educațională și creativă care îmbogățește înțelegerea copiilor despre cele 10 Porunci și îi ajută să le aplice în viața lor de zi cu zi.

Cum pot să achiziționez cartea despre cele 10 Porunci?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 35 de ron/ 7 euro destinată lucrării Media Crestina. 

Pe acest buton puteti achita cu card si descarca materialele instant. 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.