Articole si idei

Eroii mei

Cartea”Eroii Mei" este o călătorie captivantă și educațională în inima credinței pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Într-o lume în care colegii săi aleg eroi fantastici sau pronalități limitate, Daniel descoperă că nu există nici un super-erou mai puternic decât Isus. Cartea explorează teme profunde și relevante pentru dezvoltarea copiilor creștini într-o manieră accesibilă și captivantă.

Povestea lui Daniel oferă o perspectivă sensibilă și realistă asupra provocărilor cu care se confruntă copiii în alegerile lor de modele. De la încercările de a urma diferiți eroi umani, cum ar fi un frate mai mare sau un coleg de școală, la dezamăgirea care adesea însoțește aceste alegeri, Daniel ajunge la o concluzie înțeleaptă: Isus este singurul erou autentic și puternic.

Cartea nu doar îi învață pe copii să își aleagă modele biblice, ci și să aplice aceste învățături în viața lor de zi cu zi.

Printre temele abordate se numără:

  • cum să te depărtezi de influențele negative
  • ce modele să alegi în viață
  • cum să fii un copil credincios într-o lume necredincioasă
  • înțelegerea că bogăția nu aduce neapărat fericirea
  • relaționarea corectă cu părinții și frații
  • cum să distingi și să eviți păcatele precum minciuna și violența.

Cartea oferă nu doar o poveste captivantă, ci și lecții practice și sfaturi pentru copii în  procesul lor de creștere și formare spirituală. Cu ilustrații atrăgătoare și o abordare sensibilă, "Eroii Mei" devine o resursă valoroasă pentru parinți, educatori și copii în căutarea unei înțelegeri mai profunde a credinței creștine și a Bibliei.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic, în schimbul unei donații de 25 de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Crestina.  Copilul  o poate citi pe tabletă sau o puteți printa la imprimantă.

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca instant cartea (apăsați download de la săgeata din colțul de sus dreapta). 

 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.