Articole si idei

Liam - Un supererou în training

Într-o lume bombardată de povești cu supereroi cu puteri magice, cartea Liam vine să vorbească copiilor creștini despre un altfel de eroism și altfel de puteri. Vor învăța despre bunătate, iertare, curaj, o viață plăcură lui Dumnezeu. 

Cartea îi învață pe copii să își aleagă modele biblice și să aplice învățăturile Bibliei în viața lor de zi cu zi, asfel încât să aducă schimbări pozitive în grupul lor de prieteni, la școală și în comunitatea din care fac parte.

Are 75 de pagini, color, 15 povestiri scurte, este ușor de citit, cu limbaj simplu pentru copii de vârste mici. Fiecare capitol are ilustrații sugestive și atrăgătoare pentru copii. ”Un supererou în training” este primul volum.

Printre temele abordate se numără:

  • cum să îți alegi modele biblice
  • relaționarea corectă cu părinții, colegii, prietenii, alți membri din comunitate
  • cum să stai departe de influențele negative
  • cum să distingi și să eviți păcatele precum minciuna și violența. 
  • care este adevărata super-putere în ochii lui Dumnezeu
  • ești prețios, plin de talente și resurse pe care le poți folosi în bine
  • prețuiește prietenia adevărată și nu-i batjocori pe cei diferiți

Format fipbook sau se poate descărca

Cărțile flipbook pot fi citite online pe tabletă sau computer dar pot fi și descărcate în format .pdf și printate.
Sunt interactive, copilul poate da paginile, întocmai ca la cărțile fizice. Funcționează pe tabletă, computer, telefon, orice echipament conectat la internet
Au ilustrații interesante și atractive pentru copii. Copilul  o poate citi pe tabletă sau o puteți printa la imprimantă.

Iată un scurt video în care veți vedea cum funcționează.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic, în schimbul unei donații de 27de ron/ 6 euro destinată lucrării Media Crestina.  

Pe acest buton puteți achita cu card și accesa instant cartea. Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai!

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.