Articole si idei

Mii de persoane renunță la Netflix scandalizați de ”Cuties”

Reacțiile și consecințele lansării de către Netflix a filmului său scandalizant CUTIES continuă să afecteze serviciile de streaming, despre care se spune că au cunoscut un val de dezabonări ca și protest. 

Compania de cercetare YipitData a constatat că rata de anulare internă a serviciilor Netflix a crescut de aproape opt ori în septembrie față de rata medie a dezabonărilor în august 2020, la doar două zile după ce streamer-ul a lansat controversatul film.  

În acest moment, #CancelNetflix a început să circule mult și pe Twitter, iar reacțiile pe rețelele sociale continuă și astăzi, provocând mai multe anulări la fiecare minut.

Când pandemia de coronavirus a început în SUA în martie, gigantul de streaming a adăugat aproape 26 de milioane de noi abonați în întreaga lume. În iunie, compania a raportat că are 193 de milioane de abonați în întreaga lume.

Movieguide® rapărtează că CUTIES a provocat o revoltă a consumatorilor arătând tinerele personaje feminine ale filmului (de fapt niște fetițe) îmbrăcate provocator. Netflix și-a cerut scuze rapid pentru controversatul poster al filmului, dar a refuzat să recunoască conținutul problematic și a lăsat filmul să fie lansat fără restricții.

În recenzia filmului Movieguide® afirmă: „CUTIES este un film respingător, lipsit de gust, mediocru, care transformă fetele minore în obiecte sexuale. Prezintă o viziune asupra lumii foarte imorală, păgână, în care fetele minore fac tot ce le place, inclusiv se strecoară în anumite locuri fără să le spună părinților unde sunt sau ce fac și participă la acte de rebeliune similare ".

Conținutul filmului se apropie de pornografie. Dacă ai abonament la Netflix poți și tu să renunți la el, pentru a lupta împotriva conținutului care îi face pe copii să fie abuzați.

sursă https://www.movieguide.org/ Netflix experimentează o rată ridicată de anulare după lansarea CUTIES De Allyson Vannatta

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.