Sceneta ÎN CĂUTAREA CRĂCIUNULUI

Scenetă pentru biserici sau serbări de copii.

Zvonurile s-au răspândit printre copii ca cineva a îndrăznit să fure Crăciunul! Cu buzele șoptind și privirile îngrijorate, cei mici s-au adunat pentru a dezbate situația și pentru a găsi modalități de a aduce înapoi magia sărbătorii.

Copiii au încercat diverse metode ingenioase pentru a recupera Crăciunul dispărut.

Un bunic, zâmbind cu înțelepciune, i-a adunat pe cei mici în jurul său și începe să le povestească despre adevărata esență a Crăciunului. Le-a vorbit despre nașterea lui Hristos și aceste personaje biblice intră pe rând pe scenă. 

Astfel copiii învață că magia Crăciunului nu poate fi furată, ci este mereu prezentă în inimile celor care sărbătoresc cu iubire și generozitate pe Isus.

..........................................................................................

Cum pot să cumpăr?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 de ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita și descarca materialele instant.

ATENȚIE!!! nu aveți nevoie neaparat de cont Paypal, doar selectați Donate with Debit or Credit Card și introduceți datele oricărui card. Imediat după plată se deschide materialul cumpărat. Nu-l închideți înainte să-l descărcați de la săgeata de sus din dreapta.

Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare sau de plată.  

DONEAZĂ ȘI DESCARCĂ

 

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.