Articole si idei

Alfabet biblic - carte de colorat creștină

Cartea "ABC Biblic: Carte Creștină de Colorat pentru Copii" este o resursă valoroasă pentru educația creștină și dezvoltarea creativității copiilor.

Conținut:

  • 25 de pagini de colorat, fiecare literă din alfabet are o corespondență biblică, oferind o introducere minunată în lumea povestirilor și personajelor biblice.
  • ilustrații de colorat de calitate care pot fi printate și folosite individual sau la Școala duminicală de către copii preșcolari și școlari mici
  • explicații scurte pe fiecare pagină care oferă o înțelegere simplă a povestirilor dar și a valorilor creștine

Iată cinci beneficii ale acestei cărți:

  1. Învățare interactivă: cartea oferă copiilor o modalitate interactivă și distractivă de a învăța despre Biblie. Prin colorare și citirea explicațiilor scurte, aceștia pot descoperi povestile și evenimentele din Biblie într-un mod captivant și educativ.
  2. Dezvoltarea abilităților de citire: pe lângă colorat, copiii au șansa de a exersa citirea, deoarece fiecare pagină are cuvinte și explicații asociate cu litera biblică. Aceasta le oferă oportunitatea de a citi propoziții simple.
  3. Înțelegerea valorilor și învățăturilor creștine: fiecare literă a affabetului românesc este asociată cu un eveniment sau personaj biblic, și explicațiile scurte oferă o înțelegere simplă a mesajelor și valorilor creștine. 
  4. Utilizare flexibilă: cartea poate fi utilizată individual acasă, la homeschooling în limba română sau în școala duminicală. Este o oportunitate pentru părinți și profesori de a-i implica pe copii în studiul Bibliei și în dezvoltarea credinței lor.
  5. Stimularea creativității și imaginației: coloratul încurajează copiii să-și folosească imaginația și să-și dezvolte abilitățile artistice. Prin colorarea unor personaje și scene biblice, copiii își pot exprima creativitatea și se pot conecta mai profund cu conținutul religios.

În concluzie, cartea "ABC Biblic: Carte Creștină de Colorat pentru Copii" oferă multe beneficii, de la educașia creștină, învățarea creativă a alfabetului și stimularea creativității. Este o resursă valoroasă care poate ajuta copiii să-și dezvolte înțelegerea și dragostea pentru Biblie într-un mod captivant și distractiv.

Cum pot să achiziționez materialul?

1. În format electronic

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant de la săgeata de download de sus din dreapta. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.