Articole si idei

Prinți și Prințese Biblice - carte creștină electronică

Cartea "Printi și Prințese Biblice" reprezintă o unealtă extraordinară prin care copiii sunt conduși în lumea minunată a Bibliei. Perfectă pentru preșcolari și școlari mici.

Conținut:

  • 10 povestiri scurte despre prinți și prințese din Biblie, redate simplu, astfel încât copiii să le înțeleagă și să le îndrăgească.
  • Versete biblice de citit și memorat care au legătură cu ideile din cele 10 povestiri, ajutând copiii să rămână cu idei și valori biblice pentu viața lor
  •  Rugăciuni simple
  • Cartea este frumos ilustrată, cu ilustrații de excepție care aduc la viață poveștile din Biblie. Ilustrațiile vii și originale sunt create special pentru a ajuta copiii să-și fixeze cunoștințele și să se conecteze mai bine cu aceste povestiri străvechi.

Această carte este destinată preșcolarilor și școlarilor mici. Poate fi o resursă valoroasă pentru părinți, educatori și lideri religioși care doresc să ofere copiilor o bază solidă de cunoștințe și înțelegere a caracterelor biblice.

Format fipbook sau se poate descărca

Cărțile flipbook pot fi citite online pe tabletă sau computer dar pot fi și descărcate în format .pdf și printate.
Sunt interactive, copilul poate da paginile, întocmai ca la cărțile fizice. Funcționează pe tabletă, computer, telefon, orice echipament conectat la internet
Au ilustrații interesante și atractive pentru copii. Copilul  o poate citi pe tabletă sau o puteți printa la imprimantă.

Iată un scurt video în care veți vedea cum funcționează.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic, în schimbul unei donații de 27de ron/ 6 euro destinată lucrării Media Crestina.  

Pe acest buton puteți achita cu card și accesa instant cartea. Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai!

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.